VLADIKA IRINEJ O VUČIĆEVOM NOVOM ZAKONU: Srbija ne želi gej brakove, pristali su na naredbe iz Brisela!

Vučićev zakon o istopolnim zajednicama koji u delo sprovodi doskorašnja visoka funkcionerka DS Gordana Čomić je preuzet iz Brisela. 

Stav Srpske Pravoslavne Crkve o tom pitanju isti je kakav je uvek bio – negativan da ne može biti negativniji – kaže vladika Irinej.Taj stav su 2009. godine delile, a sigurno i danas dele, i sve ostale tradicionalne Crkve i verske zajednice u Srbiji – Rimokatolička Crkva, Crkve Reformacije, Islamska i Jevrejska zajednica.

Stoga se usuđujem da i sada govorim ne samo u ime svoje Crkve nego i u ime svih koji u Boga veruju jer dobro znam da o pitanju svetinje braka i porodice svi poštujemo iste Božje zapovesti i iste etičke vrednosti.

Naš stav je sledeći: čovek je od Boga stvoren kao muž i žena, kao bračna zajednica, kao porodica, a ne kao „dvojica tata” ili „dve mame”. Po ovoj stvari isto je učenje Biblije i Korana. Homoseksualno ponašanje je neprihvatljivo i za Jevreje, i za hrišćane, i za muslimane, ali sadašnje vreme i davno prošlo vreme nisu isto vreme, tako da danas niko i nigde u kulturnom svetu ne kamenuje homoseksualce – podsetio je vladika Irinej.

Mi se danas ne mešamo ni u čiji lični izbor i privatni život niti želimo da ikome budu uskraćena prava i sloboda volje, ali ne prihvatamo nametanje homoseksualnosti odraslima i deci kao ravnopravne „orijentacije” i medijsko, dirigovano davanje prednosti toj „orijentaciji” nad većinskom, po meni prirodnom i samorazumljivom.

Došlo se do toga da je gej-parada postala jedan od glavnih preduslova za članstvo u Evropskoj uniji. Uveren sam da ni inicijativa gospođe Gordane Čomić nije njena ideja već briselska – i ina – direktiva. Ako je to, kao i priznanje Kosova i Metohije za posebnu državu, uslov ili ultimatum, hvala im na svemu – i na „otvaranju poglavlja”, i na „imajućem biti” članstvu, i na obećanim ekonomskim „benefitima” (što bismo mi starinski, prevaziđeni, neresetovani Srbi kazali – prednostima ili dobitkom), i na obećanim „zjapećim visinama svetle budućnosti” (Aleksandar Zinovjev), i na svemu ostalom i još ponečem!

У Америци се рекламира усвајање деце из Србије: Дођеш у Србију, одабереш дете и водиш га!

Neka živi kako ko hoće i neka radi šta ko hoće, ali brak i „istopolna zajednica” nisu isto. Jedna stvar je priznavati slobodu i prava članovima i članicama takvih zajednica, sasvim druga je proglasiti ih za ekvivalent braku, a treća – besomučno ih propagirati. Uostalom, neka naša država organizuje referendum o ovom pitanju!

 

BONUS VIDEO – Pogledajte na koje sve načine nevladine organizacije finansirane od strane Džordža Soroša podstiču migrante da vrše nasilje nad građanima Srbije, uz pomoć indoktrinacije koja se vrši u kampovima:

Izvor: Novosti  

Коментари

Популарни постови са овог блога

Nemci i Vatikan su nam falsifikovali istoriju: Evo šta stvarno znače 4S na srpskom grbu

Ведски Србенда

О СРБСКОМ КАМЕНУ ИЗ СИРБИНА: Законик из VIII века пре Христа!