Vojvodina je prepravljena Monsantovim GMO semenom!

 Vojvodina je prepravljena Monsantovim GMO semenom!

„90 zastupnika, možemo slobodno reći, ubica hrvatskog naroda, dalo je 2. veljače 2018. godine zeleno svetlo Monsantu. Saborski odbor, na čelu sa Ines Strenja Linić, jednoglasno je usvojio EU uredbu `Кoegzistencija GMO poljoprivrede i ekološke poljoprivrede`, a 90 zastupnika ju je izglasalo.
Da nije bilo zastupnika Živog zida Branimira Bunjca koji je državnom tajniku Željku Plazoniću u lice rekao kako ga nije sram tako nešto donijeti u sabor, ne bi ni znali što se zapravo događa i nažalost, dogodilo.
MOST je tražio da zastupnici usvoje amandman kojim bi se rešili Monsanta i GMO-a. Nije prošao zbog dva glasa, Bojana Glavaševića i Ivice Mišića koji su preuzeli ulogu GMO Juda. Nakon toga, 90 zastupnika izglasalo je EU uredbu koja je Monsantu i legalno dozvolila da nas još intenzivnije nastavi trovati. I ne samo hrvatski narod, nego i sve narode bivše države“, prenosi IPL.
Dalje objavljuju fotografiju glasanja u Saboru… I imena narodnih poslanika koji su glasali za Monsanto i GMO.
„Protiv 90 GMO zastupnika podnijeti ćemo kaznenu prijavu za genocid nad hrvatskim narodom! Кoristiti ćemo svaku priliku da ih javno prozovemo. Кopirajte, trebati će vam njihova imena kada budete slijedeći put birali osobe i stranke“ pozivaju IPL i dodaju: „Zastupnici nas godinama pljačkaju, truju, ubijaju, a mi, porezni obveznici, ih za to godinama bogato nagrađujemo! Po mandatu svaki zastupnik nam uzme cca 200 tisuća eura!
A mi i dalje na sve to gledamo kao na ružno vrijeme koje će samo od sebe proći! Vjerujte mi, neće!“
Opšta deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. ‘Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvata i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obaveštenja i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice’.
(izvor patriot.rs)

Коментари